Nieuws

Met de nieuwe training Job Crafting sleutel je aan je werk

11 oktober 2017

Vanaf deze maand biedt het A+O fonds Rijk een nieuwe training aan op Opens external link in new windowwww.werkenaanjouwtoekomst.nl: Job Crafting. Deze training geeft je handvatten om te sleutelen aan je werk, zodat je je job met (nog) meer plezier en energie kunt doen.

Door kleine veranderingen door te voeren, bijvoorbeeld in de samenwerking met je collega’s of door je takenpakket anders in te delen, kun je je al prettiger voelen in je werk. In de training Job Crafting: ‘Sleutel aan je werk’ ga je hiermee aan de slag. Ook biedt de training Job Crafting handvatten om je doelstellingen bespreekbaar te maken met je leidinggevende. Je gaat hierdoor meer plezier, betrokkenheid en betekenis in je werk ervaren.

Aan deze gratis training kan iedere Rijksmedewerker deelnemen. Ga aan de slag met de training Job Crafting: ‘Sleutel aan je werk’. Dan leer je wat je zélf kunt veranderen in je werk. Kijk voor de eerste data op Opens external link in new windowwww.werkenaanjouwtoekomst.nl. Als je het ‘Houd mij op de hoogte’-blok op de site invult, sturen we je een mail als er weer nieuwe trainingsdata op de site komen.